Ş.3.
Ş.3.
Ş.3.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♦♦ Şeytan3qeni ♦♦

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Artıkk turkiyenin en iyi forumu frmtr de bisde :))))))
cep telefonuna format atma I_icon_minitimeCuma Mayıs 14, 2010 2:43 pm tarafından Admin

» super resım
cep telefonuna format atma I_icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 6:50 pm tarafından Admin

» rey mysıterıo ws jhon morıson
cep telefonuna format atma I_icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 9:25 pm tarafından ceza_metin2

» samacdown mvp kane mark hanrıy ws hardy boyz and rey mysterıo
cep telefonuna format atma I_icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 9:23 pm tarafından ceza_metin2

» Virüsler Nasıl Çalışır?
cep telefonuna format atma I_icon_minitimePtsi Kas. 16, 2009 12:47 pm tarafından Admin

» Sınıfta 2 arkadaş Gta Oynuyor
cep telefonuna format atma I_icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 11:56 am tarafından Admin

» Badem ( Geceyedir Küsmelerim)
cep telefonuna format atma I_icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 10:08 am tarafından Admin

» Badem (Sen Ağlama)
cep telefonuna format atma I_icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 10:07 am tarafından Admin

» Badem (Sensiz Kalacak Bu Şehir)
cep telefonuna format atma I_icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 10:07 am tarafından Admin

Kimler hatta?
Toplam 7 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 7 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 297 kişi Perş. Ekim 17, 2024 9:30 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Admin
cep telefonuna format atma Bar_leftcep telefonuna format atma I_voting_barcep telefonuna format atma Bar_right 
ceza_metin2
cep telefonuna format atma Bar_leftcep telefonuna format atma I_voting_barcep telefonuna format atma Bar_right 
™CeNgO™
DangeR67
kinq67
cilekes67
Gs_67
okan74
REase
bydevrekli67
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde NetDewiLs adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde Ş.3. adresi saklayın ve paylaşın

cep telefonuna format atma

YazarMesaj
cilekes67
Admin
Admin
cilekes67

Netdewils
Metin Alanı: 50

cep telefonuna format atma Empty
MesajKonu: cep telefonuna format atma   cep telefonuna format atma I_icon_minitimePaz Mart 01, 2009 12:38 pm

Ewt arkadaşlar ben bunu çok arastırdım bazı arkadaşlarımız bilmeden format atma yöntemleri söylüyorlar ama *#7370# yaparak format atan arkadaşlar yanılmıs çunku o sadece FABRİKA AYARLARINA geri döndürüyor

Ben size Hard Formatı öğreticeğim,
Öncelikle telefonumuzu kapatıyoruz ve sim kartımızı cıkarıyoruz hafıza kartıda varsa tabi..
Sonra gelelim asıl işimiz telefonumuzu acarken
*3yes vede telefonu acma/kapama tusuna aynı anda basılı tutarak acıyoruz
dediğim gibi *3yes vede acma/kapama tusu
eğer doğru yapmıssanız karsınıza FORMATİNG yazısı gelir onun dolmasını bekleyin telefon otomatik acılır ve iste o an telefon format lanmıstır

bu işi yapmak çok kolay vede hiç bnir tehlikesi yoktur eğer tehlikesi olduğunu düşünen lütfen forma yazsın ve küfür etmesin ben sizin icin vede kendim icin arastırdım vede ben kendim boyle format atıyorum ama deneyin bazı telefonlarda olmaya bilir ben 7610 kullanıyorum ve boyle format atılıyor......

cep telefonuna format atma
1 sayfadaki 1 sayfası