Ş.3.
Ş.3.
Ş.3.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♦♦ Şeytan3qeni ♦♦

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Artıkk turkiyenin en iyi forumu frmtr de bisde :))))))
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeCuma Mayıs 14, 2010 2:43 pm tarafından Admin

» super resım
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 6:50 pm tarafından Admin

» rey mysıterıo ws jhon morıson
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 9:25 pm tarafından ceza_metin2

» samacdown mvp kane mark hanrıy ws hardy boyz and rey mysterıo
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 9:23 pm tarafından ceza_metin2

» Virüsler Nasıl Çalışır?
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimePtsi Kas. 16, 2009 12:47 pm tarafından Admin

» Sınıfta 2 arkadaş Gta Oynuyor
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 11:56 am tarafından Admin

» Badem ( Geceyedir Küsmelerim)
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 10:08 am tarafından Admin

» Badem (Sen Ağlama)
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 10:07 am tarafından Admin

» Badem (Sensiz Kalacak Bu Şehir)
Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 10:07 am tarafından Admin

Kimler hatta?
Toplam 15 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 15 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 297 kişi Perş. Ekim 17, 2024 9:30 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Admin
Küfürlü Fıkra +14 Bar_leftKüfürlü Fıkra +14 I_voting_barKüfürlü Fıkra +14 Bar_right 
ceza_metin2
Küfürlü Fıkra +14 Bar_leftKüfürlü Fıkra +14 I_voting_barKüfürlü Fıkra +14 Bar_right 
™CeNgO™
DangeR67
kinq67
cilekes67
Gs_67
okan74
REase
bydevrekli67
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde NetDewiLs adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde Ş.3. adresi saklayın ve paylaşın

Küfürlü Fıkra +14

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Netdewils
Metin Alanı: 50

Küfürlü Fıkra +14 Empty
MesajKonu: Küfürlü Fıkra +14   Küfürlü Fıkra +14 I_icon_minitimeSalı Haz. 23, 2009 5:13 pm

Kadının biri bir petshop a gider ve "bir papağan almak istiyorum" der.Mehmet ismindeki petshop sahibi
-"Hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan çok küfürbaz almak istemezsiniz sanırım" fakat bir papağan sahibi olmak isteyen kadın
-" Hayır almak istiyorum" der ve papağını alır. Evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde'hoşgeldin ***' diyerek karşılar. Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür. Mehmet bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz. Her eve geldiğimde beni hoşgeldin *** diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum. Papağını geri getirdim ve paramı geri istiyorum. Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Mehmet bey hanımefendi merak etmeyin birkaç gün bana bırakın ben terbiye edeyim daha sonra gelin alın... Kadın inanmayarak da olsa tamam der ve gider. Mehmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır. Ne diyeceksin lan kadın eve geldiğinde diye sorar papağana
-"Hoşgeldin *** diycem." der. Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar.Papağan yine aynı yanıtı verir. Bir olur , iki olur ve papağan işkenceye dayanamaz
-"Hoşgeldiniz hanımefendi diycem" der. Ertesi gün kadın gelir ve Mehmet bey kadına papağanı terbiye ettiğini söyler. Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya başlar. Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin?
-"Hoşgeldiniz hanımefendi" diyeceğim der papağan. Kadın çok şaşırır ama emin olmak için devam eder. Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?
-" Hoşgeldiniz hanımefendiler" diyeceğim peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?
-"Hoşgeldiniz beyfendi" diycem. peki yanımda 2
-3 erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? Papağan biraz duraksar ve cevap verir :
-"Oğlum Mehmet suyu kaynat bu karı harbi ***!!!"
https://s3geni.yetkinforum.com

Küfürlü Fıkra +14
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fıkra :D ...